Information Coronavirus – 20200317

Information angående Covid-19

Regeringen gav idag rekommendationen att inte bedriva undervisning i gymnasieskolors och vuxenutbildningarnas lokaler.
PositivumGruppen som är huvudman för Aniaragymnasiet har beslutat att undervisningen övergår till distans från och med torsdag den 19 mars. Eleverna skickades hem idag och stannar hemma tills övrig information ges. Ingen undervisning kommer bedrivas på onsdagen.

För de elever som behöver hämta sina böcker, datorer och övrigt material finns möjlighet imorgon (onsdag 18 mars) att göra det. Kontakta din mentor och stäm av med honom/henne vilka tider passar.

OBS! Elever som har APL avbryter den och jobbar med APL-uppgifter hemifrån. Mer information kommer från APL-ansvariga lärare.

Mer information om hur undervisningen kommer att bedrivas publiceras löpande på SchoolSoft samt skolans hemsida.

Allmänna råd för att skydda dig och andra från smittspridning
• Tvätta händerna ofta
• Hosta och nys i armvecket
• Undvik att röra ögon, näsa och mun